Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Лице

Најавете се за салонска цена

Козметика за лице која вклучува козмецеутичка линија формулирана со технолошки и биомиметички активни состојки, енкапсулирани липозоми кои имаат способност да продираат до делови од кожата каде што со конвенционална козметика тоа не е можно.

Showing 1–41 of 134 results

Scroll to top