Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Сите типови кожа

Најавете се за салонска цена

AQUA VITAL HYDRO-DETOX Line
(за сите типови кожа)
НОВА ЕРА ВО 3-Д УЛТРА ИНТЕНЗИВНА ХИДРАТАЦИЈАТА

AQUA VITAL линијата е дизајнирана како целосна линија за длабинска хидратација и детоксикација на сите типови на кожа, која меѓудругото е идеална и како прв чекор во подготовката за понатамошни поспецифични третмани. Широката козметичка палета дозволува поврзување со други козметички производи со кои се нудат персонализирани третмани во зависност од возраста и специфичните потреби.

Активни состојки:

3D Hydra APS: Ултра интензивна хидратација на 3 нивоа на кожата. Повеќе информации…
CELLDETOX: Детоксикација на клеточно ниво. Повеќе информации…

Се прикажуваат сите 33 резултати

Scroll to top