Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Конзерви 800гр

Најавете се за салонска цена

Ладен восок за депилација во конзерва има можност да се аплицира во многу тенок слој и да се отстранува со текстилна лента. Бидејќи е за еднократна употреба, овој систем гарантира хигиенски третман.

Showing all 12 results

Scroll to top