Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Филм (без ленти)

Најавете се за салонска цена

Филм восок за депилација, креиран од Depilève во 2003, е револуционерен концепт во депилацијата подеднакво од аспект како се прави како и од тоа како се користи.

Направен е од 100% природни активни состојки и масла, кои овозможуваат посебни козметички својства.

Се прикажуваат сите 12 резултати

Scroll to top