Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Cellular 3

Најавете се за салонска цена

НОВО МЕДИЦИНСКО ОТКРИТИЕ!

Старите клетки сега се однесуваат како млади! Како е ова можно?

Лабораториите на ANESI лансираа медицинска линија за подмладување со активни состојки Био-Мимикрија
(што го имитираат однесувањето на младите клетки и го вградуваат во липозомите- нашите искуствено
создадени структури).

Се прикажуваат сите 8 резултати

Scroll to top