LAKME Organic

Најавете се за салонска цена

Teknia Organic линијата на LAKME е природна, веганска и ефективна нега за Вашата коса. Покрај органските состојки Teknia содржи и стимулативни мириси кои создаваат вистински ритуал и чувство на разубавување.

Showing all 27 results

Scroll to top