Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Топилки за восок

Најавете се за салонска цена

Во програмата на DEPILEVE имаме избор на професионални топилки за восок. Сите топилки имаат кружни греачи за побрзо и порамномерно загревање на восокот.

Се прикажуваат сите 10 резултати

Scroll to top