ReNew YOU Collagen – Маска за пополнување на брчките

Цена: 70 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 1047 Category:

Оваа маска се бори против знаците на стереење. Нашата специјална активна компонента Pelvetia Seaweed го засилува производството на колагем и ги зајакнува пониските нивоа на кожата правејќи ја извонредно рехидрирана и по радијантна.

Brand

7thHeaven

Scroll to top