Renew you 24k gold firming mask – 24 каратна златна маска

Цена: 170 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 1044 Category:

Подмладување и спречување на опуштена кожа со нашата 24 ЗЛАТНА маска.

Збогатена со моќни амино киселини за подржка на нормалната функција на кожата и нејзина хидратација. Лицето ќе го чувствувате затегнато, свежо и со нова виталност.

Brand

7thHeaven

Scroll to top