Традиционална

Најавете се за салонска цена

Топол восок за депилација.

Традиционалените топли восоци имаат моќно повлекување, лесно се нанесуваат во мазни ленти, благодарејќи на смолите, пчелиниот восок и растителните масла што ги содржат.

Новите формулина DEPILEVE како Тартуф и Црвен Чај, се поеластични и се топат на пониски температури.

Погодни се за сите делови од телото, за сите видови на кожа, како и за сите типови на влакна.

Showing all 15 results

Scroll to top