ReNew YOU Deep Pore Cleanse – Маска за длабинско чистење на порите

Цена: 70 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: 1046 Category:

Детоксицирачка маска збогатена со Лотосов Цвет, нежно ќе ги извлече нечистотиите, правејќи ја кожата видливо помазна и посветла.

Технологија на течни кристали е користена за да се добие извонредна рехидратантна моќ на оваа маска.

Brand

7thHeaven

Scroll to top