URBAN BlueDefense крем 50мл.

Цена: 980 ден

Најавете се за салонска цена

Ззаштита од изложеноста  на УВА / УВБ здраците како и од целото урбано загадување.

SKU: ANU02 Category: Tags: , ,

Обезбедува висока хидратација на кожата. Содржи ексклузивен пептид од какао кој ја штити кожата од високо видливата енергија (HEV) што ја испуштаат лаптопите, таблетите, мобилните телефони и LED светилките. Содржи биомиметички слој  комбиниран со Pronalen Bioprotect *, дејствува како отстранувач  на причинителите на  загадувањето на животната средина. Зајакнат со SPF 20 овозможува  понатамошна  заштита од изложеноста  на УВА / УВБ здраците. Нанесете на лицето и вратот по URBAN BlueDefense серумот.

Brand

Anesi

Scroll to top