Celestial Secret

Комплетен еликсирски третман за подмладување на кожата, Celestial Secret, за прв пат досега ексклузивно е формулиран со активни состојки од вселената стари повеќе од 4500 милиони години: екстракти од метеоритски прав. Во формулата се додадени и екстракти од 3 скапоцени камења и 2 растителни екстракти за засилување на ефикасноста.
Резултат: тенот ја враќа еластичноста и цврстината, се враќа функцијата на заштитна бариера и се обезбедува подмладувањето.

Прикажани вкупно 5 резултати

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.