Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

EPIGENESSE

Најавете се за салонска цена

Последните достигнувања во козмоцеутиката и молекуларната био козметика ни овозможуваат изгледот на нашето лице да не зависи од надворешните фактори (цигари, лоша исхрана, прекумерно сончање…)

Сега, благодарејќи на епигенетиката, можеме да ја модифицираме експресијата на нашите гени кои ослабнале поради надворешните агресори и годините за да добиеме подмладен изглед и по енергизирана кожа.

Се прикажуваат сите 6 резултати

Scroll to top