Fresh Mix Jelly

Најавете се за салонска цена

Свежо активирани серуми и таргетирани решенија за нега на лице

Вашата кожа е единствена и неверојатно паметна. Создадена да се грижи за вас и да ве зажтитува од надворешните влијанија. Се адаптира на надворешната средина и се справува со внатрешните влијанија како што се стресот и останатите фактори предизвикани од животниот стил. Тоа може да доведе до непредвидливи појави на кои им е потребно брзо опоравување за здрава и среќна кожа.

Showing all 4 results

Scroll to top