Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Ролони 100гр

Најавете се за салонска цена

Восок за депилација во ролони има можност да се аплицира во многу тенок слој и да се отстранува со текстилна лента. Бидејќи е за еднократна употреба, овој систем гарантира хигиенски третман.

Благодарејќи на форматот во ролони, со ролерот многу ефикасно се дозира количината на восок што го прави овој систем многу финансиски исплатлив. Се работи исклучително брзо и е екстремно лесен за работа.

Се прикажуваат сите 23 резултати

Scroll to top