Fresh Mix Jelly Витамин Б3 Нијацинамид 20мл.

Цена: 720 ден

Најавете се за салонска цена
SKU: ANJ11 Category: Tags: , ,

Зајакнувачот на кожа Нијацинамид (Б3) заедно со Хидро гел, ја чисти кожата, ги минимизира порите и видливо ја подобрува текстурата на кожата, а го подобрува и нејзиниот тен и сјај.

Притиснете го копчето за активните состојки да се спојат со Хидро гелот и протресете убаво.

Нанесете 1-2 пумпици на чиста кожа, наутро и навечер.

Се препорачува за чувствителна или опуштена кожа склона на црвенила во комбинација со Витамин Ц гелот (сува кожа) или Пантенол Б5 гелот (кожа со црвенила).

Одлично се комбинира со професионалните третмани Dermocontrol, UrbanLuminocity, и Vitamin C

Anesi Lab

Scroll to top