Против стареење

Најавете се за салонска цена

Линијата против стареење INFINI JEUNESSE на ANESI ги содржи

– STEM C3: Ексклузивен третман за заштита и стимулирање на дермалните стем клетки
– DNA Cronologie: Третман за обновување на оштетувањата на клетките, зацврстување и регенерирање
– Rébellion Âge: Третмани за корекција на брчките
– Jeunesse: Специфични третмани
– Expression: Третман за очи и усни

Showing all 24 results

Scroll to top