Роза ролон 100гр DEPILEVE

Цена: 79 ден

Најавете се за салонска цена

лесна апликација и нежно влечење, за нежна кожа (со титаниум диоксид)

Лесна апликација и нежно влечење. Совршен за
чувствителна кожа (содржи титаниум диоксид).

Тип на влакно: фини, средни и груби влакна.
Тип на кожа: нормална и сува.
Зони: раце, нозе, грб.

Ролон од 100гр

 

 

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top