Универзална топилка за ролони DEPILEVE 1×100гр

Цена: 2,400 ден

Најавете се за салонска цена

Универзална топилка за сите видови на восок во ролони и патрони од 100гр.

Универзална топилка за сите видови на восок во ролони и патрони од 100гр.
Мала, моќна и практична.
Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Универзална топилка за ролони DEPILEVE 1×100гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Универзална топилка за ролони DEPILEVE 1×100гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top