NG Бронзен ролон DEPILEVE 100гр

ролон восок за мажи и жени (против подраснати влакна)

Сподели

Со додадена Солицилна Киселина и Титаниум Диоксид, овој восок е одличен
против подраснати влакна (восок за мажи и жени).

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: нормална.
Зони: раце, нозе и грб.

Ролон од 100 гр.

NG Бронзен ролон DEPILEVE 100гр
Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.