Вино ролон 100гр DEPILEVE

Цена: 85 ден

Најавете се за салонска цена

моќен анти-оксидант за сите типови кожа

Моќен анти-оксидант од вино, што ја штити кожата и
истовремено темелно ги отстранува влакната.
Идеален за сите типови кожа.

Тип на влакно: фини, средни и груби влакна.
Тип на кожа: нормална.
Зони: раце, нозе, грб.

Ролон од 100гр

 

 

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top