Златен ролон 100гр DEPILEVE

Цена: 79 ден

Најавете се за салонска цена

„Оригинална“ рецепта за сите намени.

„Оригинална“ рецепта за сите намени.
Тенката конзистентност го прави економичен за употреба.
Идеален за широки области и нормална кожа.

Тип на влакно: сите типови.
Тип на кожа: нормална.
Зони: нозе и грб.

Ролон од 100гр

 

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top