Кристален ролон 100гр DEPILEVE

Анти-Алергенски восок за супер-нежна кожа (без колофониум)

Сподели

Хипоалергенски восок без колофониум, со лековити екстракти од морето.

Создаден и дизајниран за лица подложни на алергии и исклучително чувствителна кожа.

Овој восок е нежен, но со исклучително силно влечење.

Тип на влакно: фини, медиум и груби.
Тип на кожа: чувствителна.
Зони: лице, раце, нозе, грб.

Ролон од 100гр

 

Кристален ролон 100гр DEPILEVE
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.