Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Топилка за восок DEPILEVE 400гр

Цена: 3,990 ден

Најавете се за салонска цена

минимално горење на восокот, изработена по ЕУ стандарди

Се употребува за загревање на ладен восок во конзерва или за загревање на топол восок за еднократна употреба (интимна депилација, лице …)

 

Топилка за восок 400мл. Изработена согласно со сите ЕУ стандарди, од самиот производител на најдобрите восоци во светот за депилација DEPILEVE.

Минимално горење на восокот.
Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top