Топилка за топол и ладен восок DEPILEVE 800гр

минимално горење на восокот, изработена по ЕУ стандарди

Сподели
Се употребува за загревање на ладен восок во конзерва или за загревање на
топол восок за еднократна употреба (интимна депилација, лице …)

Топилка за восок 800мл. Изработена во Шпанија, согласно со сите ЕУ стандарди,
од самиот производител на најдобрите восоци во светот за депилација DEPILEVE.

Минимално горење на восокот.
Топилка за топол и ладен восок DEPILEVE 800гр
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.