Шеа Путер восок (топол) DEPILEVE 1кг. гранули

Цена: 830 ден

Најавете се за салонска цена

кремава текстура за сува, иритирана и испукана кожа (потхранувачки)

SKU: 6101/B Category: Tags: , ,

Делотворна кремава структура со шеа путер и средно време на сушење,
совршен за најладните месеци (кога кожата е сува, иритирана и испукана).

За најдобри резултати, се нанесува во многу тенки слоеви.
Убаво мириса. Точката на топење е 46°C

Тип на влакно: средни и груби влакна.
Тип на кожа: сува.
Зони: пазуви, бикини.

Пакување во гранули – 1000 гр.

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top