ПРЕМИУМ филм восок (во гранули) DEPILEVE 500гр

Цена: 430 ден

Најавете се за салонска цена

Извонредна кремаста формула. Идеална за отстранување на кратки и силни влакна.

SKU: 6123/1 Category: Tags: , , , ,

Извонредна кремаста формула. Идеална за отстранување на кратки и силни влакна.

Брзо се формира, не се крши и не се стврднува. Идеален за депилација на лице.

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: сите.
Зони: лице, тело и интима.

Филм конзерва 800 гр.

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top