Шеа-Путер филм восок DEPILEVE 800гр

Цена: 690 ден

Најавете се за салонска цена

кремава текстура за сува, иритирана и испукана кожа (потхранувачки)

SKU: 6120 Category: Tags: , ,

За професионалци што преферираат квалитет на топол восок,
со хигиенска употреба како восокот со ленти.

Делотворна кремава структура од чист шеа путер, совршен за најладните
месеци (кога кожата е сува, иритирана и испукана). Безболен.
Меко, нежно вадење.

Тип на влакно: средни и груби влакна.
Тип на кожа: сува.
Зони: пазуви, бикини.

Филм конзерва 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top