Интима филм восок DEPILEVE 800гр

Цена: 650 ден

Најавете се за салонска цена

за интимна, бразилска и холивуд депилација

SKU: 6113 Category: Tags: , ,

Формула со супериорен фат и многу ниска температура на топење.
За интимна, бразилска и холивуд депилација.

Збогатен со путер од какао и екстракт од овес,
за заштита, смирување и хидратација.

Тип на влакно: сите типови.
Тип на кожа: чувствителна.
Зони: цело тело.

Филм конзерва 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top