Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Заштитни прстени DEPILEVE 50 парчиња

Цена: 300 ден

Најавете се за салонска цена

хигиенски прстени, за заштита од растекување на топлиот восок врз топилката

Прстенот се нанесува пред ставање на конзервата со восок.

  • Основен додаток за топилка
  • Ја заштитува топилката од протекување на восокот (не дозволува восокот да влезе внатре во топилката)
  • Обезбедува ефикасна и безбедна депилација
  • Ја одржува топилката чиста
  • 50 прстени во пакување
Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top