Топилка за топол, филм и ладен восок со ленти (комбинирана) 1.5кг/ 800гр

(1 customer review)

Цена: 15,450 ден

Најавете се за салонска цена

Два независни термостати, со температура на прилагодување (40-120º)

 

Двојната топилка од 220V (челик):

 1. Сад за 1.5кг топол восок
 2. Сад за 800гр филм или восок со ленти

Два независни термостати, со температура на прилагодување (40-120º)

 

 

Brand

Depileve

1 review for Топилка за топол, филм и ладен восок со ленти (комбинирана) 1.5кг/ 800гр

 1. Igor Spasov

  Igor

  Одлична топилка за козметички салони

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 review for Топилка за топол, филм и ладен восок со ленти (комбинирана) 1.5кг/ 800гр

 1. Igor Spasov

  Igor

  Одлична топилка за козметички салони

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top