Контакт телефон: 02 3109 130

Geminis International | Beauty Supplies

Најголема Е-продавница за професионална козметика во Македонија (опрема и материјали за фризери и козметичари), наменета само за регистрирани соработници.

Конектор за 2 бази DEPILEVE

Цена: 430 ден450 ден

Најавете се за салонска цена
поврзувач на 2 топилки за практична депилација
Поврзувач на 2 топилки:
  1. Механички конектор (физичко поврзување на топилките, за полесна работа)
  2. Електричен конектор (двете топилки се напојуваат од 1 извор на ел. енергија)
Практичен! Ви го забрзува времето на работа..
Product Cat

Тип конектор

Електричен, Механички

Scroll to top