Кристален восок (ладен) DEPILEVE 800гр

Цена: 830 ден

Најавете се за салонска цена

анти-алергенски восок (не содржи смола)

Восок без смола, збогатен со морски колаген.
Анти-алергенски, идеален за најчувствителна кожа.
Одлично се лепи на кратки и груби влакна.
Се препорачува на корисници алергични на смола.

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: сува и чувствителна.
Зони: нозе, грб.

Конзерва од 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top