Азулен восок (ладен) DEPILEVE 800гр

Цена: 630 ден

Најавете се за салонска цена

ладен восок од камилица, за многу чувствителна кожа

Формула со азулен (камилица) и титамиум диоксид,
идеален за сензитивна кожа и многу чувствителни области.
Препорачлив за раце, пазуви и линијата на бикините.

Тип на влакно: фини и средни.
Тип на кожа: сува и чувствителна.
Зони: нозе, грб.

Конзерва од 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top