Маслинка восок (ладен) DEPILEVE 800гр

Цена: 630 ден

Најавете се за салонска цена

хранлив восок со нерафинирано маслиново масло (за чувствителна и исончана кожа)

Течна, мазна смеса од смола и нерафинирано маслиново масло.
Нежно ги отстранува влакната, со минимален остаток и лепливост.
Идеален за сува и исончана кожа.

Тип на влакно: фини, средни и груби.
Тип на кожа: сува и чувствителна.
Зони: лице, раце, нозе, грб.

Конзерва од 800гр

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top