depileve

Состојка на месецот: Алое Вера

Алое Вера, познато и само како Алое, се користи во козметиката и медицината со векови. Тоа е растение кое обезбедува повеќе бенефити за кожата и здравјето: има заздравувачки, регенеративни, астрингентни, хидратантни, антибактериски и подмладувачки својства, помеѓу другите.

Депилација на веѓи исто така е и за мажи

Нашите веѓи даваат печат на нашиот поглед и структурата на лицето. Нивниот облик може да го промени нашиот израз, да не подмлади и да не направи со посиметричен изглед со само неколку мали измени. Мажите почнуваат да стануваат свесни за важноста на оваа работа.

Како настанала депилацијата?

СТАР ЕГИПЕТ Уште старите египќани, ги ваделе сите влакна од целото тело, дури и тие на главата (со чупалки направени од морски школки). За телото користеле смоли и пчелин восок …

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.