vosok

Чоколадо: слатко задоволство за Вашата кожа

Доколку го пратите светот на убавината и козметиката, несомнено сте приметиле дека се зголемува бројот на третмани и производи кои вклучуваат чоколадо

Црн Тартуф: природен ботокс за Вашата кожа

Помеѓу многуте останати природни состојки кои ги користиме во нашите формули, има и такви кои ќе ве изненедат со својата софистицираност. Тоа е слуќајот и со нашата состојка на месецот: Црниот Тартуф.

Состојка на месецот: Алое Вера

Алое Вера, познато и само како Алое, се користи во козметиката и медицината со векови. Тоа е растение кое обезбедува повеќе бенефити за кожата и здравјето: има заздравувачки, регенеративни, астрингентни, хидратантни, антибактериски и подмладувачки својства, помеѓу другите.

Депилација на веѓи исто така е и за мажи

Нашите веѓи даваат печат на нашиот поглед и структурата на лицето. Нивниот облик може да го промени нашиот израз, да не подмлади и да не направи со посиметричен изглед со само неколку мали измени. Мажите почнуваат да стануваат свесни за важноста на оваа работа.

МИТ БР.1: Депилација предизвикува брчки ..

Мит или вистина… восокот предизвикува брчки? Кружат многу урбани митови за депилацијата ..  Заради безбедноста на кожата, морате да знаете што е точно, а што неточно.

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.