istorija

Како настанала депилацијата?

СТАР ЕГИПЕТ Уште старите египќани, ги ваделе сите влакна од целото тело, дури и тие на главата (со чупалки направени од морски школки). За телото користеле смоли и пчелин восок …

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.