Ботокс ампули за коса KAYPRO 12х12мл

Цена: 990 ден

Најавете се за салонска цена

Церамиди, кератин и хиалуронска киселина за многу оштетена коса.

Моќна комбинација од церамиди, кератин и хиалуронска киселина за многу оштетена коса.

Product Cat

Brand

Kay Pro

Scroll to top