SALON BOX: СЕТ за бланширање (без Амонијак) LAKME

Професионален комплет за осветлување на коса + БЕСПЛАТНА Обука за бланширање, шатирање и нијансирање

Глина за Бланширање LAKME 450гр

Содржи каолин (глина богата со минерали). Се работи со прсти (без ракавици).  

Бланш крем- хидратантен (без Амонијак) LAKME 200гр

Хидратантна крема за бланширање (ја задржува еластичноста на влакното) 

Боја за коса (со низок % амонијак) LAKME 60мл

високо-технолошка боја за коса со супериорна покривност

2 x Тонер за пастелни тонови (розе, сина, сива) LAKME 60мл

Collage Mix боја за Cotton Candy нијанси:
 • Розе
 • Сребрена
 • Сина.

3 x Бланш за коса (монодози) LAKME 20гр

избелува до саканата нијанса, без да го оштети влакното (ја омекнува косата) 

3% хидроген LAKME 90мл

за покривање на бели влакна, осветлува за 1 нијанса

6% хидроген LAKME 90мл

за покривање на бели влакна, осветлува до 2 нијанси

9% хидроген LAKME 90мл

за покривање на бели влакна, осветлува до 3 нијанси

12% хидроген LAKME 90мл

за покривање на бели влакна, осветлува до 4 нијанси

2,7% Хидроген за нијансирање (осветлува за 1 нијанса) LAKME 120мл

ја осветлува основната боја на коса за 1 нијанса 

Алуминиумска Фолија за Шатирање (мека) LAKME 12cm x 70m

Отпорна и цврста алуминиумска фолија. Убаво загрева (третманот е поефикасен) 

Шпатула за Бланширање LAKME

Шпатула за прецизно нанесување на бланш (без капење и растекување).

Прирачник за бланширање (Чекор по чекор) LAKME

Чекор по чекор прирачник за: бланширање, шатирање и нијансирање (Подарок во сетот за бланширање)
Сподели

Комплетен Сет за бланширање, шатирање и тонирање:

 1. Глина за бланширање 450гр
 2. Крем бланш (хидратантен) 450 гр
 3. 3 x Тонер за неутрализација на жолти и портокалови тонови (Silver) 60мл
 4. 3 x Тонер за неутрализација на жолти и портокалови тонови (Pearl) 60мл
 5. Боја за коса Collage 10/20 Violet Platinum Blonde 60мл
 6. Тонер осветлувач Collage Mix 0/00 Lightener 60мл
 7. Тонер црвен Collage Mix 0/50 Red 60мл
 8. 3 x Бланш монодози 20гр
 9. 3% Хидроген 90мл
 10. 6% Хидроген 90мл
 11. 9% Хидроген 90мл
 12. 12% Хидроген 90мл
 13. 2.7% Хидроген 120мл
 14. Алуминиумска фолија за шатирање
 15. Шпатула за бланширање
 16. Прирачник за бланширање/ шатирање/ нијансирање (Чекор по чекор)

+ БЕСПЛАТНА професионална Обука!

 

SALON BOX: СЕТ за бланширање (без Амонијак) LAKME
Product Cat

Препорачани производи

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.