Тајната на Ориентот (црвен чај за многу чувствителна кожа)

Сподели

Тајната на Ориентот, се враќа со оригинална формула, збогатена со црвен чај.
Се препорачува за многу сува кожа.

Тип на влакно: фини, средни и груби влакна.
Тип на кожа: нормална и чувствителна.
Зони: раце, нозе, грб.

Ролон од 100гр

 

 

Чај ролон 100гр DEPILEVE
Product Cat

Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.