Попуст!

СЕТ: 12 x D’Eyeko TRIPLE 3001

Цена: 2,520 ден

Најавете се за салонска цена

трослојни, изразено густи трепки со суптилни продолжетоци, од 100% природно влакно 

12 x D'Eyeko TRIPLE 3001

трослојни, изразено густи трепки со суптилни продолжетоци, од 100% природно влакно 

Меки, лесни и тројно обложени.
Изработени од природно влакно.
100% рачна изработка.

Product Cat

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko TRIPLE 3001”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “СЕТ: 12 x D’Eyeko TRIPLE 3001”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top