D’Eyeko TRIPLE 3001

Цена: 230 ден

Најавете се за салонска цена

трослојни, изразено густи трепки со суптилни продолжетоци, од 100% природно влакно 

SKU: DE3001 Category: Tags: , ,

Меки, лесни и тројно обложени.
Изработени од природно влакно.
100% рачна изработка.

Product Cat

Brand

Deyeko

Scroll to top