Маска за будење на уморна кожа (за мажи)

Цена: 63 ден

Најавете се за салонска цена
ја буди кожата по долгите непроспиени ноќи
Освежувачка маска за мажи со  брз животен стил.
Со минерали од мртво море за ревитализација на уморна кожа.
Со природно масло од портокал и минерали од Мртво Море.
Ја буди кожата по долгите непроспиени ноќи!
  • Длабоко чистење на порите
  • Хидратација на клетките
  • Потхранување
Brand

7thHeaven

Scroll to top