Енергетски шампон за мажи 250мл

Цена: 220 ден

Најавете се за салонска цена

Енергетски, тонирачки шампон

Збогатен со таурин и сандалов таурин, и дава на косата јачина и отпорност и ја прави сјајна и отпорна. Неговата формула, ја балансира PH вредноста и го прави погоден за честа употреба.

Scroll to top