Боја за коса со органски масла (без амонијак и pPd) WizOut 100мл

со инфузија од лековити органски масла: арган, портокал,  мандарина и маслинка

SKU: W Categories: , Tags: , ,
Сподели
WizzOut® е нежна боја за коса со ниско-амонијачна боја без pPd.
Не го оштетува влакното и блага е за кожата на главата.
Инфузија од лековити органски масла:
  • Арган
  • Портокал
  • Мандарина
  • Маслинка

ја заштитуваат косата за време на боењето и
длабински го потхрануваат влакното.

Пакување: 100мл

Боја за коса со органски масла (без амонијак и pPd) WizOut 100мл
Scroll to top
Сакате производи за домашна употреба?Ние ви нудиме одлични производи за сечиј вкус

Изберете си одлични  производи за домашна употреба.