Топилка за патрони DEPILEVE 2×100гр

Цена: 6,400 ден

Најавете се за салонска цена

за лесно и безбедно ракување, со држач за патрони (2 кертриџи)

Топилка за брзо и лесно ракување на патрони. Со 2 кертриџи и пиштол за држење на патронот.
Наменет е за ролони и патрони од 100гр. Идеален за почетници.

Product Cat

Brand

Depileve

Scroll to top