Златен патрон DEPILEVE 80гр

Цена: 87 ден

Најавете се за салонска цена

„Оригинална“ рецепта за сите намени.

Восок без парфеми, со ниска точка на топење. Економичен.
Течната формула, ја минимизира употребата на ленти.

Тип на влакно: сите типови.
Тип на кожа: нормална.
Зони: нозе и грб.

Патрон од 80гр

 

Product Cat

Brand

Depileve

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Златен патрон DEPILEVE 80гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Златен патрон DEPILEVE 80гр”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top