Бел корен?!

Спреј за брзо покривање на подраснат бел корен и бели влакна (природен изглед):

 

Во што СЕ РАЗЛИКУВА од другите спрејови?

  • Одлична покривност
  • Отпорен на дожд
  • Отпорен на топлина (фен, пегла)
  • Не остава траги на облеката
  • Не избледува на допир
  • Отпорен на пот

Избор од 3 бои: Црна | Кафена | Руса 

Се нанесува за неколку секунди.

Трајност: до следното миење.

Купи Онлајн

Посети ја нашата фејсбук фан страна…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top